El contenido de esta página requiere una versión más reciente de Adobe Flash Player.

Obtener Adobe Flash Player


 

Fira de Novembre

  Ajuntament de Vilanova i La Geltrú PIVSAM - Empresa Pública  
   
 

 

 
  Benvinguts a la Fira 2013 Data actual  
       
 


      Actes Institucionals         La bossa Solidària
mes informació...   La Bossa Solidària

La Fira de Novembre és un dels certàmens multisectorials més rellevants de Catalunya pel que fa a les superfícies d'exposició, al nombre d'expositors i a l'afluència de visitants. Aquesta nova edició és una aposta decidida per reinventant-se, esdevenint una "fira de fires", innovant continguts, canviant d'ubicació, obrint la ciutat al mar i mostrant, com si fos un gran i únic aparador, tot el potencial que la ciutat de Vilanova i la Geltrú pot oferir als seus ciutadans i visitants.

Aquests són els aspectes més destacats de la Fira de Novembre:

70.000 m² de recinte firal
S'ha incrementat notablement el recinte firal, esdevenint en un dels espais oberts més gran de Catalunya. Quant al metratge de superfícies cobertes o estands, les dades ens porten als 3.500 m² d'exposició. Els espais lliures, tots gairebé del sector d'automoció, arriben als 12.000 m².

140.000 visitants
L'excel·lent situació geogràfica de Vilanova i la Geltrú, la producció paral·lela d'un programa d'activitats atractiu, el dinamisme de continguts dels diversos espais firals i, la mateixa entitat i reconeixement que ha assolit la Fira de Novembre, arribant enguany a la seva 23ena. edició, fan de l'esdeveniment un punt de màxima referència per a visitants de les comarques properes i d'arreu de Catalunya.

250 expositors
Fins a un 80% d'índex de repetició, aquesta és la millor garantia de la satisfacció i de la rendibilitat obtinguda per part dels expositors, que no dubten a qualificar-la, també en aquest sentit, com una de les primeres multisectorials del país.

Més de 200 activitats paral·leles
Perquè la Fira també és una festa i perquè el mateix ambient festiu afavoreix el gaudi i l'activitat comercial, per això, la programació d'activitats es nodreix d'un bon grapat d'esdeveniments de caire professional, cultural, artístic, esportiu i de lleure, entre les que destaquen, a més de les organitzades per la pròpia fira, la Trobada de Puntaires que aplega a 500 puntaires provinents de tot Catalunya. Les activitats d'hípica.

Enguany, aquest dinamisme d'activitats s'ha vist incrementat enormement amb les aportacions de diversos col·lectius empresarials provinents sectors econòmics establerts a la ciutat: Cambra de comerç de Barcelona. Delegació al Garraf, Associació d'empresaris ADEG, Associació de comerciants Tot Centre; Confraria de pescadors de Vilanova i la Geltrú, centres d'hípica i del món del cavall; Estació Nàutica de Vilanova i la Geltrú, restauració i hosteleria...

 

Cartell 2013Cartell Fira de Novembre 2013

Publica el teu tuit amb el hashtag #firadenovembre13

Ultimes Noticies:

20.09.13 Últim dia d'ofertes per els expositors en reservar un espai per la Fira.
20.08.13 S'amplia el periode d'ofertes per els expositors que reservin el seu espai fins al 20 de setembre.
14.06.13 Ofertes per els expositors que reservin abans del 30 de Juny.
19.11.12 Presentacions de l'estand de l'Eix Diagonal
12.11.12 De l'ajuntament...
07.11.12 Programa d'activitats a l'estand de l'ajuntament...
07.11.12 Guia Ràpida de la Fira..
07.11.12 Els Alcaldes de l'Eix Diagonal inagurem la Fira...
07.11.12 Afectacions de trànsit durant la Fira
06.11.12 Calendari d'Activitats...
06.10.12 Servei de publicitat per els expositors...

13
 
       
       
       
  FacebookTwitter

Fira de Novembre
Josep Llanza, 1-7 2a
Tel. 93 814 19 19 Fax 93 814 19 27
Vilanova i la Geltrú
Email

Dissenyat per Raül Lubiano
Copyright © 2013 Drets reservats .